Mandag, 09 november 2015 10:08

Mit forsøg på babyfotografering

Først skal jeg slå fast at jeg overhoved ikke er fotograf, Jeg har alle dage været imponeret over folk der virkelig er gode med et kamera, man kan næsten sige det er pinligt jeg ikke er en god fotograf, da jeg har haft alle forudsætninger for at lære det, min far har gennem 30 år været fotograf, taget modelfotos og produktfotos, og har altid sagt han gerne ville lære mig det, men jeg var mere optaget i at tegne og lave grafisk arbejde. Jeg har dog fået lidt fif med på vejen, men det gør mig dog overhoved ikke til en god fotograf.

 baby foto

 

Nå, men da vi fik vores ældste søn Obie, ønskede min kæreste vi fik taget nogle professionelle billeder (Det burde vi nok også have gjort) men jeg forslog hende, at vi skulle skyde billederne selv.

Og hold da kæft et arbejde, ikke nok med at man skal have helt styr på hvilket type billede og opsætningen man vil have, så ved man aldrig om barnet er med på ideen. Vi gav det er forsøg, og på trods af vores uvidenhed lykkes det os at tage et hæderligt billede.

Nu, 2 et halv år efter stod vi så i samme situation, og vælger igen selv at tage billederne (#hvornårfandenlærejegdet) Og hvis det ikke var svært nok at tage billede af en baby, så prøv med en baby og en dreng  på næsten 3 år, det er næsten umuligt!!!

Men vi kom dog igennem det, og fik taget nogle okay billeder. Men det blev dog aldrig

 

 søskende foto

 

søskende foto

 

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.