Tirsdag, 17 november 2015 21:26

Jeg har "lavet" et moderne vin/barskab

Jeg har intet imod at have mit vin fremme, det er jeg faktisk ret glad for, men jeg hader virkelig støv på mine flasker, vores “hverdags vine” har indtil nu lagt på vores overskabe i køkkenet, og med røg og damp er det virkelig en dårlig kombi for flaskerne, de bliver utrolig klamme hvis de ikke rengøres tit, og hvem gider det?

 

 

Da vi bor i et mindre rækkehus og ikke har en kælder el. hvor jeg kan opbevare vinen, måtte jeg jo nøjes med et skab. Min største ønske var et vinkøleskab, men når vi ikke har for mange kvadratmeter, måtte jeg finde en anden løsning. Ved godt det ikke er den bedste løsning for Vinens temperatur, men jeg trøster mig med at vinen alligevel skulle have stået i køkkenet.

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.