Søndag, 22 november 2015 11:19

Hvorfor starte en blog?

mande blog

Personlig branding

Der kan være mange grunde til at starte en blog, for nogle er det en online dagbog samt scrapbook, som man gerne vil dele for de interesserede. Men for de fleste er det ren personlig branding, vi lever i en tid hvor de selvfede narcissister fylder meget på de sociale medier, og man ønsker at vise sig frem på den bedst mulig måde online, og ved at have en blog ved siden af ens tilstedeværelse på de sociale medier kan man ret faktisk for noget ud af det, f.eks ved at være populær indenfor et specifik område, det kan bla. give jobmuligheder, og med muligheden for annoncering på din personlige blog gør at du kan tjene lidt penge.

 

 

Link building og affiliate side

Du har nok stødt på dem, du søger efter noget specifikt på google, det kan være et produkt el. og du kommer ind på diverse blogs, indholdet er meget rodet og giver ikke meget mening, andre er fyldt med reklamer og artikler der linker til 117 forskellige ting, disse blogs eller affiliate sider er udlukket for at tjene penge, enten ved at få dig til at trykke på reklamer, eller ved at linke til sider og der ved hjælpe til med link building.

Nå tilbage til personlig branding, jeg indrømmer det jeg er narcissist, big time! Jeg elsker at dele musik og sjove videoer på facebook, vise min familie frem, og tage masser af selfies på Instagram, og nu er tiden kommet til at prøve med lidt ord, jeg ved at jeg er en klaphat til at skrive, men det skal fandenme ik stoppe mig.

Det er vigtig for mig at vise hvad jeg kan, om det er arbejde eller i det private, nogen gange ville jeg ønske jeg havde en ting jeg var ekspert i, men min interesse skifter konstant, og jeg går tit igang med at sætte mig ind i noget nyt.

 

Projekter der skal markedsføres

Jeg har efterhånden startet en del projekter, specielt online koncepter/hjemmesider, det første jeg lavede var faktisk med min gamle far, Minfest.dk en portal for selskabslokaler og forsamlingshuse.

Jeg har sågar været med til at lave en dating side, men det gik helt af helvede til og fik ingen brugere. Efter jeg fik børn, fik jeg ideen til en “test og anmeldelse” portal, siden hedder babypilot.dk og er en side hvor du kan anmelde babyudstyr, f.eks babyalarmer og barnevogne, målet er at det skal være nemt at finde frem til de rigtige produkter til nybagte forældre.  

Da jeg kom på instagram, blev jeg ret interesseret i boligindretning, jeg oplevede mange instagrammer dele billeder af deres hjem, og ikke mindst nye og spændende brands. Jeg fik ideen til at lave en shop hvor de nye designere og brands selv kunne sælge deres produkter, og der ved øge kendeskabet til deres produkter og der ved øge deres salg, siden er ikke 100% færdig endnu og er stadig et ongoing projekt. 

Okay det kom jeg lige lidt væk fra hvad dette skulle handle om, og dog, for hvad er det jeg sidder og gør lige nu? Det er vel også personlig branding? Selvfølgelig er det det, alt hvad du laver i form af at fortælle om dig selv, og hvad du kan og hvad du har lavet, har potentiale for at blive brugt til personlig branding.

 

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.