Mandag, 12 oktober 2015 20:15

Er hun en smule sindssyg?

Ja det har jeg nok tænkt 1000 gange de sidste 9 måneder, og det var jo ikke sådan jeg ikke vidste hvad jeg gik ind til, nej vi allerede har en fantastisk dreng (Obie) på nu 2 år, men jeg fortrænger åbenbart ubehagelige oplevelser, i sådan en grad at jeg overhoved ikke havde set det komme.

Jeg vidste godt det ville blive hårdt, selvfølgelig mest for hende, men alligevel... Okay jeg har nok lidt ondt af mig selv, men det bliver man sku også nød til nogen gange, for hvem skulle ellers? Nå men jeg vidste det ville blive 9 måneder med et humør, der ville svinge hurtigere end en gynge i storm vejr, men jeg var slet slet ikke klar over hved der ventede mig.


Min kæreste vil sikkert sige om nogle måneder "ej så slem var jeg da ik, var jeg?", jo! det var du. En mand kan ikke holde til meget i forvejen, men Hr. Dollerup her er åbentbart ikke til at ødelægge. Men jeg forstår virkelig ikke hvordan kvinders personlighed kan ændre sig så meget, ja der er hormoner, men jeg kan simpelthen ikke godtage kroppens signalstoffer som et argument for at opfører sig som en sindssyg. Men alle ved at vi må leve med det, når i kvinder bliver gravide, nogen mere end andre.


Dette er ikke en angreb mod hverken min kæreste eller kvinder generelt, men en opfordring til mændene derude, forbered dig på det værst tænkte lige (for det kan blive værre end det), og hvis du ikke allerede gør det, så altid give hende ret, også selvom du overhoved ikke er enig, en diskussion med en "sindssyg" er nytteløs. Du kommer helt sikkert til at sige til dig selv "Det her gider jeg ikke mere!" men hold ud, for belønningen på den anden side, er større end du nogenside kunne forestille dig, du er blevet far!


Men det er ikke det eneste, du har nemlig gennemført den ultimative kæreste/ægtepar test, glem marathon og faldskærmsudspring this is the shit!, og det vil kun gå godt med jeres parforhold, hvis du hver dag husker på disse 9 måneder af dit liv og hænger i.

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.