Torsdag, 29 oktober 2015 18:18

Barsel, blæver og basket!

Der skal ikke være nogen tvivl, de første 14 dagen med ens ny fødte er vigtig, ikke mindst for din lille baby men også for forholdet, det er få børn er et fælles projekt, og det er vigtig som mand at være med, men hold nu kæft hvor kan 14 dage fucke en op, ikke pga. for lidt søvn, konstant bleskift og "trøstning", nej!

 

Du bliver en virkelig vag version af dig selv, fra har have overskud til mit 8-16 job, hente den ældste i dagplejen (kvalitetstid), oprydning/let rengøring, løbe flere gange om ugen og arbejde på mine egne projekter om aftenen, til pludselig ikke magte at gå ud med skraldespanden, hvad fanden sker der, på bare 14 dage, er jeg gået fra et overskudsmenneske til en slattenklud, al for meget usund mad og ingen motion gør virkelig intet godt for mig, på trods af det virkede som den bedste ide, en ferie om man vil. Nu ligger jeg her igen, på sofaen, efter at have afleveret den ældste i legestue, og min kæreste og yngste ligge oven på og sover, jeg burde gøre et eller andet, svinge støvsugeren?

Det er trods alt lang tid siden rengøringsdamen har været her, men nej! Jeg tager mig selv i at række armen ud for at få fat på fjernbetjeningen, men mit problem slutter ikke der, computeren der er tilkoblet tv'et skal tændes, oooorrrkkk!!! Jeg magter ikke at skulle rejse mig igen, og lur mig om jeg ikke snart får en SMS fra kontroltornet oven på, om at skulle gøre et eller andet, jeg føler en form for stress, vil bare have mere tid til at lave ingenting. Jeg er typen det ikke er godt for, at f.eks. holde ferie, jeg bliver lazy as fuck, og det giver mig den fuldstændig modsatte virkning end afkobling og ro, jeg bliver en doven skid der ikke engang kan tage stilling til aftensmaden, og slet ikke magter og lave den. 

Nå! tilbage til nu, ligger stadig på sofaen, det er den sidste dag i min barsel og 5 kilo tungere og mere dvask som aldrig for, jeg er nu tvunget til at tage mig sammen, for imorgen er det hverdag igen, det har været et par dejlige uger, men nu glæder mig utrolig meget til at komme tilbage til arbejdet.

Skriv en kommentar

Sørg for du indtaster de påkrævede oplysninger (*).
HTML kode er ikke tilladt.